Moguće gostovanje Zmajeva u Saudijskoj Arabiji?


Utakmica u novembarskom terminu bit æe posljednji meè našeg dr¾avnog tima u ovoj godini. Podsjetimo, naredni meè izabranici selektora Safeta Sušiæa igraju 8. oktobra protiv Albanije u Tiranu, dok smo u drugom oktobarskom terminu (12. oktobar) slobodni

Image 

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 17. novembra mo¾da æe odigrati prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije, saznaje SCsport.ba.

Obzirom da do sada nemamo dogovoren meè za ovaj FIFA termin, nije iskljuèeno da se u narednim danima dogovori gostovanje u Rijadu. U sluèaju da doðe do dogovora izmeðu dvije asocijacije moguæe je da u Saudijsku Arabiju otputuje i naša mlada reprezentacija, pod uslovom da domaæin ne bude imao dogovoren meè za U-21 reprezentaciju u tom terminu.

Ujedno, utakmica u novembarskom terminu bit æe posljednji meè našeg dr¾avnog tima u ovoj godini. Podsjetimo, naredni meè izabranici selektora Safeta Sušiæa igraju 8. oktobra protiv Albanije u Tiranu, dok smo u drugom oktobarskom terminu (12. oktobar) slobodni.

Narednu godinu otvorit æemo 25. marta kada je planirano da ugostimo Rumuniju, vjerovatno na Bilinom polju, a èetiri dana kasnije bit æemo slobodni.

 

(SCsport)