Struèni ¹tab planira nove posjete

ImageSelektor Meho Kodro i njegov prvi saradnik Elvir Boliæ prošli vikend su proveli u posjeti te razgovoru sa reprezentativcima. Elvir Boliæ je ovu posjetu ocijenio kao uspjesnu jer se razgovaralo o svemu. Iako je javnost sa nestrpljenjem cekala odgovor Salihamid¾iæa i Barbareza o povratku u reprezentaciju, Boliæ nam je kazao da o povratku nije bilo direktnog razgovora.

"Razgovarali smo o svemu, mi smo kazali sta namjeravamo uraditi, pitali smo reprezentativce sta im je najviše smetalo, kako oni vide neke stvari te kako sve to poboljšati. Odluka o povratku i povlaèenju ne donose se preko noæi, Salihamid¾iæ i Barbarez su mnogo zadu¾ili reprezentaciju te su uvijek dobro došli ", kazao je Boliæ za SportCentar.ba te dodao o spornom ugovoru sa Savezom.

"Ja sa Savezom oko ugovora nemam probleme jer je moj stav vec od ranije poznat da cu raditi bez naknada, ali problem ja u tome sto Savez ostavlja bez ugovora Sedina Tanoviæa i Borèeta Sredojeviæ-a".

Što se tièe posjeta na ovoj koja je prošla neæe se zavrsiti, sredinom marta u planu je jos jedna posjeta te razgovor sa potencijalnim reprezentativcima, a poslije susreta sa Makedonijom pa do juna u planu su još dvije posjete.

"Posjetit æemo sve potencijalne reprezentativce te razgovarati sa njima, mislim na ove mladje snage koje dolaze, a èija imena mo¾emo proèitati u štampi, mi bismo to vec uradili ali tesko je da se ide u posjetu pojedinaèno, bolje je kao sto smo to uradili prošli vikend, napraviti plan posjete te sve ih obiæi", kazao je Boliæ.

(SportCentar)