Kodeks ponašanja za utakmicu u Lihtenštajnu

alt

Igraj Bosno sad ili nikad mi te volimo više nego ikad – moramo početi sa ovim natpisom i startom kvalifikacija za svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu.

Dočekali smo da krenemo u Vaduz i ponovo stanemo rame uz rame sa svojom braćom sa kojom se zagrijavamo čitavo ovo ljetno doba na košarkaškim kvalifikacijama. Moram odmah na samom početku ispred našeg BHF-a naglasiti da naša navijačka grupa ne organizuje nikakve fešte a niti derneke prije ni poslije utakmice.

MI smo taj dan u Vaduzu da damo podršku našem timu, vidimo se sa našim prijateljima, odradimo našu tribinu kako valja i idemo nazad jer nas čeka utakmica protiv Latvije u utorak. Svi oni koji budu ubuduće koristili naše ime za ovakve i slične derneke mogu računati i na degeneke.

No da se vratimo i zamolimo sve naše članove i simpatizere koji će taj dan doći na okupljanje neka se drže našeg stava, mojih (i naravno ekipe iz Tifa) zadataka i taj dan će izgledati već pobjednički jer smo samo takvi jaki i možemo dobiti sve sile na svijetu. Put ka stadionu ću voditi u korteu a sve ostalo na tribini molim da pratite uputstva sastavljene od ekipe iz Tifa i naravno moja.

Molim naš kop da se drži rame uz rame jer očekujem glasno, moćno i do izdaha navijanje. U ovim kvalifikacijama počinjemo od nule i više se neće tolerisati ispadi pojedinaca na štetu našoj grupi i od prve minute pa sve do zadnje očekujem isti tempo navijanja.

Na ovaj dan zaboravite ponovo na bacanje topovskih udara, petardi i bilo kakvih bučnih sredstava koja mogu povrijediti raju na okupuljanju i naše članove. Vama sretan put i rame uz rame na tribini i sve do pobjede a njima kao i uvijek: SRCE NA TEREN. 

Nad nama nebo ima da gori!

Ispred BHFanaticosa:
Beretka BHF

Mjesto okupljanja je:
Kafić Caminos Städle 29 9490 Vaduz