Brojne greške na web stranici N/FSBiH

ImageNa oficijelnoj stranici N/FSBiH www.nfsbih.ba u rubrici takmièenja (klubovi Premijer lige) uoèljive su brojne greške. Recimo, navedeno je da je još uvijek trener Èelika Marin Bloudek, koji je odstupio sa klupe Zenièana na kraju prošle sezone. Njega je naslijedio Ivo Ištuk koji je nedavno smijenjen. Aktuelni trener je Omer Kopiæ.

Praktièno svi treneri koji su vodili klubove u prošloj sezoni, a trenutno nisu na tim funkcijama, još uvijek se vode kao zvanièni predstavnici. Kada bi se pouzdali u njihove podatke povjerovali bismo da je strateg tima sa Grbavice Demir Hotiæ, Širokog Brijega – Ivan Kataliniæ, Slobode – Sakib Malkoèeviæ, Laktaša- Lazo Jovanoviæ, Borca – Vlado Jagodiæ… što naravno nije taèno.

Ispravni podaci u rubrici 'šef struènog štaba' su kod klubova koji nisu mijenjali trenera. To se odnosi na Sarajevo (Mehmed Janjoš), Zrinjski (Dragan Joviæ), Slavija (Zoran Erbez), Travnik (Ned¾ad Selimoviæ), Vele¾ (Abdulah Ibrakoviæ)…

Za nadati se da æe osobe koje su zadu¾ene za ovaj dio posla u što skorije vrijeme unijeti taène podatke. Ono što se moglo primijetiti jeste da se svje¾e informacije ubacuju samo na naslovnicu.

sarajevo-x.com