VI STE NAŠI HEROJI

ImageJuniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedeæoj odbojci osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Leverkusenu.Tokom citavog prvenstva nasu reprezentaciju bodrili su BH Fanaticosi.

BHF je ponosan na nase momke koji su se srcano borili na terenu. Niko nije moga ostati ravnodusan na suze u ocima nekih koji su tako silno zeljeli i do najveceg odlicja. Mi smo im porucili tada, a evo to i sada napominjemo:

VI STE NASI HEROJI!!!

Za nas su POBJEDNICI svi oni koji, kao VI, ostave “srce na terenu”  zbog NAJSVETIJEG DRESA sa grbom nase JEDNE I JEDINE Bosne i Hercegovine. Mi smo ponosni na vasu borbenost, solidarnost, rad, upornost…Vi imate sve ono osobine koje bi morale krasiti i sve ostale reprezentacije nase zemlje.

Ovom prilikom BHF, u okviru svojih mogucnosti, sakupilo je odredjena finacijska sredstva pa smo na kraju prevenstva licno urucili simbolicna sumu od po 100 € svakom igracu. Nadamo se da ce nasa drzava takodje imati obzira i adekvatno nagraditi nase HEROJE.

Mi cemo i dalje biti uz vas jer ste vi dio nas!!!

BiH do groba

P.S. U nastavku procitajte poruku koje smo dobili na našem forumu od jednog naseg reprezentaticvca, a koje u cijelosti prenosimo:

“momci svima zelim da zahvalim na vasoj podrsci ja sam jedan od clanova juniorske reprezentacije sad kada smo bili u leverkusenu zelim samo jos jednom da se svima zahvalim jer bez vas ne bi nikako njemce mogli da pobijedimo od srca vam se zahvaljujem i nadam se da ce te biti u holandiji sljedece godine…s postovanjem jasmin brkic”
BHF Press