Bogdan Čeko dao sebi pravo glasa

Image– Glavni krivac za sve što se izdešavalo jeste selektor Meho Kodro i dio njegovih saradnika. Ako æemo iskreno govoriti selektor bilo koje reprezentacije na svijetu bi dobio otkaz zbog neposlušnosti. Njegov posao je bio da napravi tim za predstojeæi ciklus kvalifikacija, a ne da vodi politiku bh. fudbala.

Eto za n'ake novine ili nešto slièno (zovu se Fokus) oglasio se i Bogdan Èeko da nam objasni par stvari. Javio se èovjek da nam ka¾e kako je u “svijetu”. Javio se da nas još malo dijeli na sarajevske, banjaluèke medije, srbe, hrvate, muslimane, ove i one. Javio se jer je eto on u Republici Srpskoj i mo¾e da se javi iako je lopov, nesposoban, i onako izgleda baš kao pravi gad (divi mu glave). Bitno je da nas dijeli, iako baš sumnjam da ga nešto i taj dio Bosne i Hercegovine poštuje. Jer niko normalan ne voli gadove. To je bar jasno. Javio se jer Iljo ne smije da se javi.

Dragi klošaru Èeko. Nemoj ti nama spominjat’ svijet jer ti veze nemaš kako je u “svijetu”. Znamo mi da tebe nije nešto ni briga, i da se ti plaho ni ne sekiraš, ali brate zašto te seoske provokacije. U svijetu, dragi klošaru Èeko, ljudi gledaju obraz, moral i svoj dignitet. Ti i tvoja klapa iz te smrdjive, nekoordinirane, nesposobne i lopovske mišje rupe koju zovete FNSBiH obraza nemate. Ni morala. Ni digniteta. I to bez obzira kako se zovete, na šta mirišete i koje ste boje ko¾e.

Dragi klošaru Èeko vi svi ste jedni obièni kreteni koji su tu gdje jesu zahvaljuæi situaciji u kojoj je ova zemlja. Tolike patnje, smrt, jad i sirotinja na svim stranama je primorana da vas gleda, sluša i trpi jer smo i sami razjedinjeni, pocjepani i sve nam je va¾nije osim poštenja.

Dragi klošaru Èeko. Sve se mijenja i prolazi pa æe i to. A onda æete platiti svoje raèune, nama ili onome gore. A ako nama ne vjeruješ pitaj Milana.

BHF Press