Saopštenje za javnost

Image B H F A N A T I C O S
Support Army of Bosnia and Herzegovina

Gradjanima Bosne i Hercegovine

Veza: Nacijo budi se!


U vezi sa najnovijim dogaðanjima u fudbalskom/nogometnom savezu BiH ¾elimo da uka¾emo na sljedeæe:
Èelnici F/NS svojim aktivnostima nastavljaju da urušavaju fudbal u BiH, ali i BiH, kao dr¾avu.Udru¾ili su snage sa svima onima koji ¾ele uništiti dr¾avu BiH i u tim nastojanjima ne biraju sredstva.
Uprkos zahtjevima i vapajima javnosti, oni i dalje ustrajavaju na svom putu. Naravno, za taj svoj antifudbalski i antibosanski rad oni su dobro plaæeni, nagraðeni i stimulisani, pa se ni tih privilegija niukom sluèaju ne ¾ele odreæi. Najnovija farsa oko izbora Selektora je još samo jedna u nizu potvrda ovih naših navoda.
Zbog svega navedenog POZIVAMO sve sponzore F/NS BiH da ODMAH prekinu svaku saradnju sa istima, kako nebi bili sauèesnici u njihovim prljavim poslovima.
Trenutni sponzori N/FSBiH su: ABS Banka, Sarajevo Osiguranje, Ero Net, Centrotrans-Eurolines, Modrica Optima i Legea.
Graðani BiH, ljubitelje fudbala, patriote, POZIVAMO da BOJKOTUJU sve one koji na bilo koji naèin sponzorišu ili na neki drugi naèin poma¾u èelnicima F/NS BiH.
Takodjer, ovim putem pozivamo gradske uprave gradova Sarajeva i Zenice da uskrate gostoprimstvo “reprezentaciji” BiH na svojim stadionima, isto tako pozivamo i sve ostale upravitelje stadiona diljem BiH da ucine istu stvar.
Ciro Blazevic je doveden na mjesto selektora da bi zamazali oci ljubiteljima najvaznije sporedne stvari u BiH.
Problem nikada nije bio u Selektoru vec u ljudima koji vode korumpirani Savez. Ovo je pokusaj obmane koji je planski smisljen da bi se normalni ljudi koje oni nazivaju Ulicom prevarili.
NACIJO BUDI SE