BHF Savezu

ImageB H F A N A T I C O S
Support Army of Bosnia and Herzegovina
ZA: PREDSTAVNICI MEDIJA BIH
OD: VODJE BHFANATICOS-a
TEMA: SAOPSTENJE ZA JAVNOST

14. maj/svibanj 2008.godine

BHF Savezu.

Bez ikakvog mudrovanja, filozofiranja, a pogotovu bilo kakvog daljeg objasnjenja, jer kome do sad nije jasno njemu nikad nece ni biti, BHF daje bezrezervnu podrsku Kodri i Bolicu u njihovom nastojanju da udare temelj jednoj novoj, zdravoj reprezentaciji gdje ce se znati ko, sta i kako treba da radi. Stara narodna poslovica kaze da se sa rogatim ne valja bosti. Eh, dragi nasi klosari iz saveza, konacno su nasi rogovi veci.

Posto sa bagrom ne ide fino, vise nam ne pada na pamet da se ustrucavamo od radikalnih mjera (obraz, znate, to je ono sto vi nemate). Bicemo precizni i konkretni sa nasim stavovima, zahtjevima i porukama:

1.  ako Kodri i Bolicu "dlaka fali s glave" bice nereda, loma, kazni, krvi i nemira kakve jos niste vidjeli.

2.  ako se onom krivoustom debilu od neandertalca opet produzi mandat za generalnog sekretara, dobicete isti scenario kao pod tackom br 1.

3.  isto vazi i za Miodraga Kuresa – morona.

Ako ste toliko plitki da zbog 200 000 maraka (koliko biste od Irana dobili) rusite strucni stab, mi cemo vam tih 200 000 izbiti na prvoj kvalifikacionoj utakmici. Necete imati mira, sjetite se Osla, i dobro jos jednom razmislite na sta ste spremni, jer mi odavno cekamo na ovo na sto cete nas navesti. I na domacim i na stranim utakmicama imacete puno gore nerede od onih u Oslu, a vi se dobro sjecate brojke od nekih petnaestak hiljada ljudi u Briselu, pa upotrijebite svoju mastu u koje se svrhe ta masa moze upotrijebiti. Necete smjeti dalje od Marin dvora, necete mirnog sna imati, to vam obecavamo!!!

 

Vodja BHFanaticos-a

Bengal-BHF