Nema ni¹ta novo. Èekam i èekam

ImageDva dana su u ukrajinskoj metropoli proveli predsjednik Zagreba Dra¾en… Mediæ i menad¾er Anðelko Jurkiæ. Razgovarali su sa vlasnikom Dinamo Kijeva – Igorom Surkisom. Konaèan dogovor još uvijek nije postignut, opet se nešto èeka.

– U ovom trenutku mogu samo kazati da još uvijek nije ništa gotovo. Dinamo Kijev je i dalje zainteresiran za Ibrièiæa, ¾ele ga, ali malo zapinje oko obešteæenja. Èuli smo konaènu ponudu iz Kijeva, sada je na Zagrebu da odluèi. Mislim da æe se u naredna dva dana sve riješiti – kazao je menad¾er Anðelko Jurkiæ. S druge strane Ibrièiæ je sve nervozniji.

– Nema ništa novo. Èekam i èekam… To je sve. Veæ sam rekao da bi volio da odem u Kijev. Meðutim, ništa nije do mene. Eventualni transfer je u rukama predsjednika Mediæa. Ponavljam, za mene bi bilo najbolje da odem u Ukrajinu. Ovdje (Hrvatska op.a.) sam dotakao vrh, igram standardno, dokazao sam se i vrijeme je da idem korak dalje. Ali, šta da ka¾em ako sve propadne, ostaje mi da èekam ljeto – Ibrièiæeve su rijeèi.

sportcentar