MI NISMO DO©LI REZULTAT GANJAT, MI SMO SE DO©LI SAMO ZAJEBAVAT

ImageJuæer u gradskoj dvorani u Visokom na Novogodišnjem malonogometnom turniru "Visoko2007" odigrana je revijalna utakmica izmedju ekipe BH Novinari i BHF. Utakmica je bila revijalnog i zabavnog karaktera tako da je rezultat bio u drugom planu. Utakmica poèinje tako što obje ekipa odmjeravaju snage. Ekipa BHF sastavljena od domaæih igraèa i jednim internacionalcem otvara meè malo bolje tako da nakon 7 minuta rezultat je glasio 1:0, strijelac je bio BHF-TC. Na tribinama je u tom momentu zavladalo ludilo. Meè je bio na kratko prekinut jer je BHF-TC ostao bez dresa nakon što ga je bacio prema svojim vjernim navijaèima. Meè se nastavlja. Lopta ide od noge do noge i smjenjuje se zmedju jedne i druge ekipe. I ako ekipa BHF nije imala ni jedan zajednièki trening, ipak su pokazali ¾elju i volju i stalno su napadali, ali na drugoj strani je bio raspolo¾en golman BH novinara. Tako da je rezultat na poluvremenu glasio 1:0 za BHF.
 
Na poluvremenu je bila jedna mala sveæanost, organizator turnira RadioQ je uruèio poklon legendi Visoèke Bosne Esmiru D¾afiæu i bivšem reprezentativcu reprezentacije BiH. Od BHF-a je dobio dres, pa je drugo poluvrijeme igrao za ekipu BHF nakon što je prvo odigrao za ekipu BH novinare. Poèinje drugo poluvrijeme, ekipa BHF otvara utakmicu sa još jednim pogotkom, strijelac je bio ko drugi nego Visoèka legenda Esmir D¾afiæ. Rezultat na semaforu je glaso 2:0 za BHF.  Nakon toga ekipa BH novinari kreæu u napad i preokreæu rezultat. Ekipa BHF je u brzom roku primilo 3 gola i na semafuru je rezultat bio 3:2 za selekciju BH novinara. I nakon ovoga podrška sa tribina nije izostala. Hvala navijaèima.
 
Nakon treæeg gola ekipe BH novinara, ekipa BHF pravi odredjene izmjene, konsulduje svoje redove i tada dolazi jedna mala serija golijade. Prvo na scenu stupa naš mladi golman koji je odbranio penal nakon petog faula, nakon toga tandem Dzafic-BHF TC i nakon odliènog dodavanja BHF TC posti¾ svoj drugi gol na utakmici. Rezultat je 3:3. Na tribinama je opæe ludilo.
Utakmica se nastavlja, ekipa BHF napada, što je rezultiralo i 4 pogodkom na utakmici a 3 za najboljeg strijelca ekipe BHF-TC.
Tada u ekipi BHF novinara nastaje opšti haus, totalni raspad sistema sto je rezultiralo još dva sjajna gola. Prvi je bio onako iz školskih ud¾benika a strijelac je bio  Maša koji lob udarcem savladao nemoænog golmana. 6 gol je bio rezultat akcije kompletne ekipe. Strijelac je bio Dinchi, inace ima 9 iz fudbala kod Munira Taloviæa.
Nakon 30 minuta igre, rezultat ne semaforu je glasio 6:3 za ekipu BHF.
 
Ekipu BHF su èinili. Jasmin BHF, Bhf_travnik, Meša, Maša, Oki, Dinchi, Dis, Hux, Armin, ®uæo, Mirza_co¾e, BHF-TC i gost igraè Esmir D¾afiæ.
Naš sedmi igraè je bila naša vjerna publika…BHFanaticos.
 
Hvala organizatoru na pozivu.
Hvala navijaèima.
Hvala igraèima. 
 
ovako je i bilo
MI NISMO DOŠLI REZULTAT GANJAT, MI SMO SE DOŠLI SAMO ZAJEBAVAT 
Uskoro slike mo¾ete pronaæi u našoj galeriji.