Ne ¾elim biti korumpirani Fifin velikan

Image"Skrili su se pod Blatterovim haljama i slizali s vodstvom Fife samo da bi ispunili vlastite sebiène ambicije", optu¾io je jedan velikan svjetskog nogometa ostalu trojicu.

"Da se grlim s Blatterom i ja bih bio èlan bogate i va¾ne Fifine obitelji. Neæu to napraviti jer bih se sramio sebe" izjavio je Maradona, govoreæi za kolumbijsku nacionalnu televiziju. "Platini je sad predsjednik Uefe, a znam da je bio Blatterova mala beba kroz mnoge godine. Pele ne prestaje zagovarati i braniti Fifu i Blatterove postupke, dok je Beckenbauer istim vezama privrijedio Njemaèkoj organizaciju Svjetskog prvenstva. Mogu prihvatiti da su sva trojica bili sjajni igraèi, ali ovo je tu¾no"

"Svi su se oni namirili, budite bez brige. Ali ako ne zastupaš ono što bi se u nogometu trebalo zastupati, onda baš i nisi tako velik"

"Zašto se to dogaða? Kad veliki igraè siðe s pozornice i nije više u središtu pa¾nje, to je teško podnijeti. Zbog toga su i oni postali opet gladni slave."

"Znam da Fifa ¾eli još jednoga velikoga i korumpiranoga èlana svoje obitelji, ali poruèujem im da nisam zainteresiran", odrješit je 47-godišnji Argentinac.

 

sport.monitor.ba