Arsenal ¾eli Edina D¾eku!

 Image

Slavni engleski premijerligaš Arsenal, pokazao je zanimanje za Edina D¾eku, robusnog napadaèa Wolfsburga, potvrdio je Boro Primorac, bivša petica Vele¾a i Hajduka. Primorac je godinama desna ruka Arsena Wengera, jednog od najboljih trenera na svijetu.

 Francuski struènjak ima ogromno povjerenje u Primorca. Da nije tako ne bi dvanaest godina dijelili istu sudbinu u Arsenalu.

Taèno je da Arsenal prati igru Edina D¾eke. Pratili smo ga i u Èeškoj. On je profil napadaèa koji mo¾e igrati i uspjeti u Engleskoj. Hoæe li doæi do transfera, sada je neizvjesno. Kako ima ugovor, a njegova forma i cijena svakim danom rastu, onaj ko ga kupi, morat æe dobro platiti.

D¾eko nije jedini igraè koji je zaintrigirao engleske klubove…

Dobio sam odliène preporuke za Zvjezdana Misimoviæa, meðutim, on nije mlad, pa je teško oèekivati njegov transfer u neki engleski klub. Istina je da se njegovo ime spominjalo u ovdašnjim medijima kao moguæe pojaèanje nekih klubova. Nama je zanimljiviji Pjaniæ, jer je mlad, a veæ sada prvotimac u Metzu. U Francuskoj sam godinama igrao i ¾ivio, pa sam sa više strana dobio informacije o malom. Nisam ni znao da je iz BiH. Ne vjerujem da æe ga Metz zadr¾ati, jer ispada iz lige.

sportin