Andrija Stipanović se oprostio od reprezentacije: Svemu lijepom dođe kraj

Andrija Stipanović se oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to je potvrdio na svom Instagram profilu.

Stipanović se zahvalio na podršci, a pamtit ćemo ga kao igrača koji je u svakom trenutku dao posljednji atom snage za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

“Svemu lijepom dođe kraj.. Nakon divnih godina provedeni sa reprezentacijom, vrijeme je za rastanak.. Od sada uz reprezentaciju kao vjerni navijač. Hvala svima na podršci. Bilo je uspona i padova ali sigurno smo svaku utakmicu dali od sebe 500% i na to sam najviše ponosan. Želio bih se zahvaliti svim svojim suigračima, bilo je prekrasno djelit svlačionicu s vama i znam da do kraja života imam prave istinske prijatelje.

Posebno hvala Harunu Mahmutoviću koji je napravio sve da zaigram za reprezentaciju. Također bih se posebno zahvalio Jasminu Hukiću koji me jedva poznavao a pomogao mi je kao nitko u karijeri. Aci Petroviću koji me je uvjerio da sam bolji igrač nego šta sam mislio da jesam. Dušku Ivanoviću s kojim dva ljeta u reprezentaciji su me napravila boljim igračem.

Zahvalio bih se Elviru, Siketu i Medinu koji su uvijek bili za nas kad je god trebalo. Nemam riječi koje bi opisale lijepo vrijeme provedeno sa svima vama svih ovih godina. Hvala svima iz KS BiH na svemu. I na kraju najveće hvala navijačima koji su nas bodrili sve ovo vrijeme i bili uz nas. Voli vas Stipe”, napisao je Stipanović.

Radiosarajevo.ba