Izvještaj o prodaji kalendara BHFanaticos 2017

Navijački pozdrav,

Kao što je svima poznato navijačka skupina BHFanaticos je od prošle godine počela sa izradom kalendara A3 formata koji pokazuje izgled naše tribine. Od prodaje istih smo dogovorili da jedan dio ide u humanitarne svrhe, a drugi dio za izgled naše tribine u TIFO sekciju navijačke grupe.

Krajem decembra prošle godine, sa svim problemima koje smo imali, možemo reći da smo završili i napravili veliku stvar. Ovaj izvještaj radimo kako bi upoznali sve naše ljude, pristalice i članove, da ćemo i u sljedećoj godini nastaviti sa štampanjem kalendara, ali i nastaviti, što radimo iz godine u godinu, sa humanitarnim radom i poboljšanju izgleda naše tribine.

Rezultati su sljedeći:

  • prodajom kalendara BHFanaticos 2017 uspjeli smo skupiti 3.350,00 €,
  • 1.400,00 € smo izdvojili za našu TIFO sekciju i izgled tribine,
  • 1.950,00 € ćemo dati u humanitarne svrhe.

Humanitarna akcija se zasniva na pomoći našoj mlađoj populaciji pa smo tako prvi put prodajom kalendara odlučili posjetiti Osnovnu školu Međeđa kraj Višegrada i djecu povratnike u taj dio, njih 19. U skorije vrijeme ćete moći svi vidjeti uručenje tih 1.950,00 € ispred naše navijačke grupe, od članova naše grupe koji će se uputiti pravac Međeđa kako bi barem na ovaj način vratili osmijeh toj djeci i na taj način pomogli bh. budućnosti, maloj raji na kojoj ostaje naša Bosna i Hercegovina, dječacima i djevojčicama koji će sutra biti stub naše ponosne domovine.

Na kraju, želimo svima da se zahvalimo na kupovini i učešću u ovom projektu, a posebno zahavalu našim momcima iz SHOP sekcije koji su dali sve od sebe da se ovaj projekat realizuje.

BHFanaticos