BHFanaticos kalendar 2017

Pozdrav BHFanaticosi,

Svima je poznato da naša grupa od samog osnivanja učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama. Bliži nam se kraj godine i još jedanput želimo pomoći najugroženijim kategorijama našeg društva.

Prethodnih godina smo dijelili paketiće, pomagali nezbrinutoj djeci, djeci sa posebnim potrebama, siromašnim porodicama, ljudima pogođenim klizištima i poplavama i mnogim drugim.

Ove godine izdajemo kalendar BHFANATICOS 2017 gdje ćemo značajan dio od prodaje preusmjeriti u humanitarne svrhe, a preostalo u tifo grupu te na taj način, pored sportskog, nastaviti dobrotvorni rad. Sve detaljnije informacije moći ćete naći na našoj zvaničnoj stranici.

bhfanaticos-kalendar-2017

U kalendaru možete vidjeti kratke priče o nekim starim članovima i onima koji više nisu s nama, fotografije s utakmica poredane po mjesecima kada su bila gostovanja sa različitim temama. Format je A3 i predstavlja slikovitu retrospektivu dešavanja u 2016. godini.

Možete ga naručiti kod svojih predstavnika regija ili momaka koji su zaduženi za shop.

Ovaj kalendar ubuduće želimo postaviti kao trajnu aktivnost BHF grupe te i na taj način pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, a našoj tribini ćemo dati još veći sjaj.

Navijačka grupa BHFanaticos želi Vam sretne novogodišnje praznike i sve najbolje u 2017. godini.

Kako naručiti kalendar?

Osim članova grupe, BHFanaticos kalendar za 2017. godinu u prodaji je dostupan za sve navijače naše domovine i simpatizere naše grupe.

Cijena: 5€ (za EU)/5 KM (za BIH) + poštarina
*50% od prodaje biti će preusmjereno u humanitarne svrhe (više informacija biti će dostupno na našem web sajtu), 50% za potrebe TIFO grupe.

Narudžbu kalendara možete izvršiti putem mail adrese: [email protected]

 

BHFanaticos