N/FS BIH: Čestitke za 15. rođendan uz poruku zajedno do plasmana na EP

Proteklog vikenda u Roterdamu je održana proslava povodom 15. godina postojanja navijačke grupe BHFanaticos na kojoj su bili prisutni predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić, selektor Mehmed Baždarević i direktor Odjela za licenciranje Adnan Džemidžić.

„Bilo je zadovoljstvo prisustvovati 15. obljetnici ovako značajne i organizovane grupe kao što su BHFanaticosi. Oni nisu jedina navijačka grupa koja podržava reprezentaciju, ali su najorganiziraniji i rade to sa najviše duše. Čestitamo im rođendan i želimo da još dugo budu uz nas i bodre sve reprezentativne selekcije“, rekao je po povratku iz Roterdama predsjednik Begić.

I selektor Baždarević je iznenađen dočekom i organizacijom proslave: „Sve je bilo odlično organizovano što me malo iznenadilo, ali kako je ovo najorganizovanija grupa nije ni čudo da su sve lijepo pripremili, od dekora sale, hrane koja se služila, pa do dočeka nas iz Saveza sve je bilo perfektno. Čak mogu reći da sam imao i dirljive susrete sa nekim ljudima sa kojima sam još kao dječak igrao, a nisam ih vidio skoro trideset godina. Druženje je zaista bilo odlično a složili smo se da zajedno budemo i u ovoj kampanji za plasman na EURO 2016.“

N/FS BIH