Konačno potpisan ugovor: BiH sa Slovačkom 17. novembra u Bratislavi

Još uvijek nije utvrðena satnica utakmice, ali je iz N/FS BiH potvrðeno da æe se naš dr¾avni tim okupiti 15. novembra u Beèu, odakle æe Safet Sušiæ i njegovi izabranici autobusom putovati za Bratislavu

Image 

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine ovu godinu zakljuèit æe gostovanjem u Bratislavi, gdje æe 17. novembra odigrati prijateljski meè sa Slovaèkom.

Nakon dva dana usmenih pregovora, danas je konaèno potpisan ugovor, što znaèi da su dva saveza dogovorili sve detalje, pa i one za TV prenos, koji su juèe bili sporni i zbog kojih ugovor nije parafiran juèe.

Još uvijek nije utvrðena satnica utakmice, ali je iz N/FS BiH potvrðeno da æe se naš dr¾avni tim okupiti 15. novembra u Beèu, odakle æe Safet Sušiæ i njegovi izabranici autobusom putovati za Bratislavu.

Sušiæ je najavio da æe spisak za ovaj susret objaviti naredne sedmice, a kako sadastoje stvari neæe biti veæih iznenaðenja. U odnosu na spisak sa posljednjeg meèa koji smo igrali poèetkom mjeseca u Tirani protiv Albanije, moguæe je da umjesto povrijeðenog Sanela Jahiæa «uskoèi» mladi Muhamed Bešiæ.

 

(SCsport)