AFTER-PARTY ZA NAVIJAČE BIH NAKON UTAKMICE ŠVEDSKA-BIH

Ne ide vam se kuæi nakon utakmice? Ni nama!

Dragi navijaèi Jedne nam i Jedine Bosne i Hercegovine, ako ste za dobar provod uz ¾ivu svirku i u¾arenu atmosferu, pozvani ste na oficijelni navijaèki after-party u obli¾njoj Solnahallen (500m od stadiona Råsunda). Obucite dresove, ponesite šalove i nauèite pjesme za prijateljsku utakmicu ŠVEDSKA-BIH, a nakon utakmice preselimo svu navijaèku energiju i euforiju sa stadiona u Solnahallen na zajednièki party!

 
Specijalni gosti su nam prvenstveno naši igraèi, te novinari, federalna televizija, komentatori utakmice sa BHT-a, Ambasador BiH i razna BH udru¾enja u Švedskoj.

Za svestrani muzièki program æe se pobrinuti naš mladi, svestrani i karizmatièni showmen iz BiH – Amel Æuriæ – poznati solo izvodjaè, pobjednik programa OBN Music Star i gost pop/rock takmièenja Rat Bendova. Za široki muzièki repertoar i pratnju Amela æe se pobrinuti svima poznati bend Ritam Srca – Ado, Rami, Muki, Ema i Amel – koji pale i ¾are gdje god se pojave! A dok se bend hladi od u¾arene atmosfere, naši DJ-evi æe vas dr¾ati na nogama sa najboljom starom i novom muzikom sa estrade.

Za vašu i našu sigurnost tokom veèeri odgovara profesionalno obezbjeðenje.

Kakav god rezultat bio na Råsundi mi idemo na to da nam svima ovaj party ostane u trajnom sjeæanju. Ne propustite šansu da budete dio ove jedinstvene veèeri sa draguljima Bosne i Hercegovine! Ta šansa se ne pru¾a èesto.

Vidimo se na najva¾nijem BiH partyju ove godine u Švedskoj!

Ulaz: 180 SEK. Plaæanje na ulazu. Molimo pripremite taèan iznos kako bih ulaz bio sto br¾i. Broj ulaznica ogranièen.
Razmatramo opciju plaæanja online putem kartice ili pretprodaje na odreðenim mjestima u Štokholmu. Autobusi koji dolaze organizirano iz drugih gradova se mogu javiti na nas kontakt telefon i rezervirati karte unaprijed i kupiti ih u Solnahallen nekoliko sati prije utakmice.

Dobna granica: serviranja alkohola osobama mlaðim od 18 godina nije dozvoljen. Maloljetnici imaju pravo ulaza jedino u pratnji staratelja.

Hrana i piæe: profesionalna catering firma æe se pobrinuti za serviranje jednostavnije hrane i alkoholnog i bezalkoholnog piæa.

Parking: ispred Solnahallen.

Organizatori:  Amer Neziroviæ & Svefešte Skandinavien, uz podršku:

– Ambasade BiH u Švedskoj,
– BH Fanaticosa,
– APU Mre¾e,
– Udru¾enja BH mladih u Švedskoj (BHUF),
– Udru¾enja BH mladih u Norveškoj (Steæak)
– SEEBA-e

Kontakt telefon:
+46 (0)76 081 30 93