MISKE: NE MIJENJAM MIŠLJENJE SVAKIH 5 MINUTA

ImageOd pomirenja selektora našeg nacionalnog tima, Miroslava Æire Bla¾eviæa i kreatora naše igre Zvjezdana Misimoviæa izgleda da nije bilo ništa.

“Taèno je prièali smo kao æaæa i sin. Ma, sve su to pizdarije, sve to što se dešavalo. Iskreno ja sam najviše kriv što se sve ovo tako napuhalo. Nemam više nikakvih nesuglasica sa Zvjezdanom”, rekao je prije nekoliko dana selektor našeg nacionalnog tima Miroslav Æiro Bla¾eviæ za SportSport.ba.

Odmah nakon razgovora sa Bla¾eviæem pokušali smo dobiti i Misimoviæev komentar, no fantazista našeg nacionalnog tima, najvjerovatnije zbog prinove u porodici, uzeo je time-out od novinara pa je javnost ostala uskraæena za Zvjezdanovu izjavu. No u današnjem izdanju prvog sportskog lista u BiH, avazovog Sporta, veznjak bh. reprezentacije je potvrdio da od pomirenja nema ništa.

“Èisto sumnjam da æemo se pomiriti, neka doðe, ali teško da sve mo¾e biti kao prije. Mnogo toga je lošeg rekao o meni”, rekao je Misimoviæ za Sport te dodao:

“Nisam uvrijeðen ni najmanje, ali jednostavno neke stvari ne idu. Ne mogu kao on mijenjati mišljenje svakih pet minuta. Bilo bi to previše, mo¾emo razgovarati, kazati jedan drugom šta nas muæi, ali bojim se da æe i nakon razgovora ostati sve isto.”

Meðutim, kako sada stoje stvari, iako je to najavljivao, Trener svih trenera neæe ni putovati u Wolfsburg na susret Lige prvaka izmeðu momèadi naših Zvjezdana Misimoviæa i Edina D¾eke i Manchester Uniteda. Glumaèki talenat našeg selektora prepoznao je i Dragan Bjelogrliæ koji mu je dao ulogu u svom serijalu “Montevideo, Bog te video”, pa je Æiro u danima iza nas boravio u Srbiji gdje je glumio trenera nekadašnje reprezentacije Jugoslavije.

sportsport.ba