Charter let za reprezentativce BiH popunjen clanovima Izvrsnog Odbora i kriminalcima

ImageZasto postavljate stalna pitanja o tome zbog cega su navijaci BiH gnjevni?

Pa zbog cega, koji kurac, smatrate da bi narod u BiH i navijaci sa tribina trebali mirno i cutke posmatrati bezobrazluk i perverzije kriminalaca iz krovne kuce fudbala BiH?

Sta mislite kako se osjeca prosjecan gradjanin ove zemlje kada cuje i procita vijest da toliki broj krmaka i kriminalaca sa svalerkama i bezobrazno velikim dnevnicama parazitski putuje po evropskim gradovima.

Da, oni to rade u isto vrijeme dok radnicka djeca gladuju i apelima za pomoc sabiru novac za lijecenje svoje djece, kada rudari gube svoje zivote u jamama krvnicki zaradjujuci za koru hljeba 500 metara ispod povrsine zemlje, kada su kafanski cehovi Muniba Usanovica i njegovih ahbaba, samo za jednu noc, veci nego desetine mjesecnih nadoknada invalidnih osoba kojima cak i to zele da ukinu.

Ukoliko ima imalo pravde za radnike i sirotinju u ovoj drzavi, a na zalost – nema je, onda bi se vladajuce strukture, tuzilastva, policija i ostali trebali  pozabaviti namicanjem sredstava, koja ocito fale u razno-raznim kasama i budzetima, od strane onih koji tako lagodno i ugodno zive, a nalaze se na platnom spisku F/N S BiH. Naravno da se to nece desiti jer su svi ono dobro „uvezani“ i „prede u istu kesu“

Na charter letu ce ostati tek nekoliko slobodnih mjesta ali za „pozeljne novinare“.

To su oni novinari koji su se svojevremeno zaklinjali u Kodru, Barbareza, Bolica, Papca, pravdu…. Isti ti novinari su se  (kao)borili protiv kriminala u Savzu, a sada ce sa istim avionom i tim ljudima putovati put Belgije. Da nije ogavno i parazitski bilo bi smijesno i zalosno..

Sada su to, odjednom(!?) novinari sa povlastenim akreditacijama i kao takvi „pisaju u oci“ bh. javnosti.

Zato, svi vi, paraziti prozvani u ovom tekstu, nemojte  ocekivati od navijaca da stanu uz vas i da navijaju kao na kosarkaskim, rukometnim ili tekmama  sjedece odbojke. Mnoge stvari se kod vas moraju promjeniti da dobijet taj respekt.

Navijaci  i iskrene patriote su UVIJEK uz Bosnu i Hercegovinu.

Nekada je put do uspjeha i cilja trnovit i pun prepreka, ali mi smo sigurni da je pravda na nasoj strani. Uostalom to zakazuje mnogobrojna radnicka klasa u BiH, porodice rudara, invalida i svih onih cija smo mi djeca i preko cijih ledja svi vi, paraziti i kriminalci,  uzivate u nepravedno stecenim privilegijama…

BHFpress