Ćirin 'nesuðeni reprezentativac' srušio se tijekom intervjua

ImageIlija Sivonjiæ, 22-godišnji napadaè Dinama i 'nesuðeni' Æirin reprezentativac, onesvijestio se danas tijekom razgovora s novinarima. Prije odlaska u karantenu uoèi Kup utakmice protiv Zagreba, Ilija Sivonjiæ se iznenada srušio na travnjak. U pomoæ su mu odmah priskoèili Mario Mand¾ukiæ, koji je takoðer davao intervju, kao i ekipa Sportskih novosti.

Sivonjiæ je udario èelom o tlo, zalili su ga vodom, a pozvana je i Hitna pomoæ koja ga je prevezla u zagrebaèku bolnicu Rebro. Nakon obavljenih pretraga, iz Dinama su javili da je uzrok pada u nesvijest bilo loše spavanje te slaba prehrana.

"Obavio je CT i EEG i svi nalazi su potpuno uredni. Neæe biti nikakvih posljedica ove nesvjestice. Sivonjiæ se osjeæa dobro i mogao je zaigrati utakmicu protiv Zagreba", rekao je za Veèernji list glasnogovornik Dinama Siniša Jagodiæ.

Još prije dva dana, veliko zanimanje za igraèa roðenog u Jajcu pokazao je Miroslav Æiro Bla¾eviæ. Ispostavilo se ipak da je Sivonjiæ veæ nastupao za mlaðe selekcije 'Vatrenih' te stoga nema pravo nastupa za Bla¾eviæevu selekciju.

{youtube}yrG9bKfoZIg{/youtube}

bljesak.info