Godine, senilnost ili prosto -bezobrazluk, Miroslava Ćire Blaževića

ImageKao vrijeme odmièe, Æiro sve više pokazuje svoje pravo lice.

Polovinom januara Æiro se preko svih medija hvalio kako je našao štopera za BiH repku, a to je nekakav Anto Araèiæ  koji  igra (odnosno više sjedi na klupi) u NK Hajduk iz Splita.
Interesantna stvar za Araèiæa je ta da ga je Æiro zapazio, pazite sada, na nekakvoj dvoranskoj fudbalskoj utakmici. Bezobrazluk je još veæi ako se zna da je menad¾er Araèiæa niko drugi do Æirin SIN, Miroslav Bla¾eviæ Junior.

Kada su novinari prezentirali sve ove informacije javnosti, Æiro je opet, po ko zna koji puta, pokušao negirati bilo kakve prijašnje izjave o dovoðenju Araèiæa i oštro negirao da bi ga ikada pozvao u nacionalnu selekciju.
Ovaj nepotizam je svakako dokaz da se Æiro strahovito dobro uklopio u sivilo N/F S BiH. On bi preko leða naše reprezentacije promovirao i profesionalno profilirao svog sina Miroslava.

Ma nemoj molim te. Zato narode, nemojmo se zaèuditi ako u narednim danima Æiro ne pozove još nekog  "talenta", povremenog fudbalskog rekreativca koji svake nedjelje, redovno, sa rajom igra malog fudbala ispred neke škole, a koji je "sluèajno" pod menad¾erskom palicom nekoga iz porodice Tuðman.

E Æiro, Æiro…. Nabolje da se ti, po stare dane, dr¾iš “Mikado” èokolade i pojavljivanja na reality-show emisijama. To je bolje nego da nam se i ti, pored svih ovih kriminalaca, sereš i degradiraš fudbal u BiH.

BHF Press

 

Image