Ulaznica 1 KM Meč na Koševu počet će u 17 sati

ImageUlaznica za revijalnu utakmicu bh. internacionalnih zvijezda, poznatih trenera i javnih liènosti, koja æe 1. juna biti odigrana na Koševu u sklopu akcije "Spasimo bh. nogomet", koštat æe samo 1 KM.

Utakmica æe biti odigrana istog dana kada nogometna reprezentacija BiH, predvoðena vršiocem du¾nosti selektora Denijalom Piriæem, igra prijateljski meè sa Azerbejd¾anom u Zenici, ali u razlièitom terminu – meè na Koševu poèet æe u 17 sati, dok se na Bilinom polju igra od 20.15.

Susret, u kojem æe smijenjeni selektor Meho Kodro oformiti jednu ekipu, a njegov prvi saradnik Elvir Boliæ drugu, imat æe humanitarni karakter, jer æe kompletan prihod biti uplaæen nastradalom kadetu Vele¾a Iliji Spasovskom, koji je zadobio teške povrede na utakmici u Vrapèiæima, kao i Harisu Sadiæu, 17-godišnjem teško oboljelom djeèaku iz Sanskog Mosta.

Podsjetimo, ovaj spektakl na stadionu "Asim Ferhatoviæ Hase" desit æe se na inicijativu sportskih novinara, a u organizaciji Federalne radio-televizije BiH, koja æe direktno prenositi utakmicu uz komentar Sabahudina Topalbeæireviæa.

 

sportcentar