BHF Youth

Image BHF Youth ekipu čine mlađi članovi BHF-a, momci željni dokazivanja, navijanja, iskustva na tribini i svega onog sto čini jednu pravu navijačku grupu. Ekipa koja ima hrabrosti da se suprostavi svakome, koja ni pred kim i ničim neće pokleknuti. Raja koja gine za BHF i sve sto radi, radi iz ljubavi prema svojoj domovini. Youthovci su spremi da na bilo koji način, uz starije i iskusnije članove, brane boje i grb svoje zemlje.

Dajemo puni doprinos razvoju BHF-a i maksimalno se zalažemo za što bolji BHF image. Biti dio Youth ekipe znači biti odan svom timu. Među rajom znaš da nikada nisi sam, da uvjek imaš nekog na koga se možeš osloniti i nekog kome uvjek možeš vjerovati. Ako na tribini primjetite grupu vatrenih BHFanatica, sigurno ćete među njima primjetiti i malo mlađe, ali dosta luđe Youthovce.          

Naš trans je uvjek na ogradama tribina i Youthovci uvijek pružaju maksimalnu podršku  Bosni i Hercegovini sa ostatkom ‘BHF porodice’. Cilj nam nije da kopiramo druge, već da uvjek budemo originalni. Naša upornost nas vodi do našeg krajnjeg cilja – jačeg i uspješnijeg BHF-a. Odnosimo se prema drugima onako kako se drugi postave prema nama. Nikada nećemo dopustiti vrijeđanje onoga što je svima nama tako sveto – Bosna i Hercegovina. Naš image je dux i šal. Naš dokaz postojanja – tribina, transparent, grla i dlanovi. Nase najveće ‘mane’ su hrabrost i ludost.
   

U radu BHF-a Youth je aktivan u izradi parola i koreografija. Naš cilj je navijački atraktivnija tribina. Želja svih nas je da omasovimo i ojačamo BHF. Želimo da nas kop izgleda kao kop jedne ozbiljne i jake navijačke grupe. Također se maksimalno zalažemo sa nas korteo bude respektabilan i kod drugih grupa u tifo svjetu.

 

Pridružite nam se!