Izrada BHF Youth transa

Image BHF Youth, mladja raja BHF- a, ubrzo nakon osnivanja zapocinje svoju prvu akciju: IZRADA BHF YOUTH TRANSPARENTA. Prvi koji je dosao na ideju za trans bio je nas clan MENTALITA_ULTRA. Na jednom od sastanaka dobili smo zeleno svijetlo i potporu nekih stariji clanova za izradu spomenutog transa. Nakon odobrenja krece se u izradu skica za trans medu kojima je bilo 5-6 design-a.Vecinom glasova odabran je ovaj trans koji sada imamo.Nakon odabranog design-a krenulo je se u prikupljanje prihoda za izradu transa gdje je ucestovala vecina clanova youth ekipe ali i pogurani od strane starije ekipe.

 

Trans BHF Youtha se prvi put pojavio na rukometnoj tekmi Bosna – Belgija 14. januara 2007. u Visokom.
Od tada je prosao mnoge tribine. Za trans nije niko odredjeno zaduzen. Od tekme do tekme prelazi iz ruku jednog do drugog Youth-clana iz razlicitih bh gradova.

 

Od dana kada je prvi put vidio ogradu tribine, prosao je mnoge stadione i dvorane sirom Bosne i Hercegovine. Sigurno ce proci jos vise, ali naravno za to je potrebna VJERNA i ODANA Youth ekipa koja ce za par godina prenositi svoje iskustvo na mladje generacije, koje ce tada biti pod bojama transa BHF YOUTH-a.

BHF Youth