Braæa Andriæ se opet nisu odazvali

ImageSavo i Srðan Andriæ ni danas se nisu odazvali na poziv u reprezentaciju BiH u malom fudbalu, a pred revanš utakmicu bara¾a za plasman na Svjetsko prvenstvo koju naši u subotu u Visokom igraju sa Španijom.


«Nisu se pojavili na okupljanju u Visokom, a javili su nam se prije sat vremena. Savo navodno igra utakmicu, a Srðan je kao povrijeðen. Šta je tu, je… Imamo 12 igraèa ¾eljnih igre, koji hoæe dokazati da je poraz od 1:9 u Toledu bio samo loš dan naših momaka», rekao je Murat Jaha, koordinator za mali fudbal NS/FS BiH.
Na pitanje zaštu su fudbaleri Mladosti iz Gacka, odnosno u malom fudbalu Leotara «uvrijeðeni», Jaha je istakao:
«Nemaju ama baš nikakvog razloga biti uvrijeðeni. Nemam više komentara po pitanju njih dvojice.»
Prozivku reprezentativaca danas u 17 sati u Visokom obavio je Muhamed Porièanin, trener u struènom štabu, jer je selektor Tomislav Æurèiæ kasnio na okupljanje zbog poslovnih obaveza u MUP-u HNK.
Naši æe veèeras od 20:30 trenirati u dvorani Mladost u Visokom, gdje æe sutra obaviti dva treninga, a u subotu od 20 sati igrati sa «furijom» drugi meè bara¾a.

Ulaznice 5 maraka
Nema svako privilegiju igrati protiv, ali ni u¾ivo gledati, najbolju reprezentaciju planete u malom fudbalu – Španiju. Kako bi i pored visokog poraza u Toledu, napravili dobru atmosferu u dvorani, u NS/FS BiH odluèili su cijene ulaznica za subotnji susret maksimalno pojeftiniti, pa æe karte za utakmicu koštati 5 maraka.

Furiju æe bodriti 300 pripadnika SFOR-a
Aktuleni svjetski i evropski prvaci sutra æe doputovati u Sarajevo, a do utakmice
treniraæe jednom u dvorani Mladost. Imaæe i veliku podršku sa tribina, jer æe ih, prema informacijama iz NS/FS BiH, bodriti 300 pripadnika španskog kontingenta SFOR-a.

sportsport.ba