Sramotan poraz u Litvaniji

ImageU susretu bez ikakvog rezultatskog znaèaja rukometaši Bosne i Hercegovine visoko su pora¾eni od Litve rezultatom 39:25

Iako je Halid Demiroviæ na parket Siemens Arene poslao slobodno mo¾emo reæi drugu momèad dojma smo da su naši rukometaši trebali pokazati veæu ¾elju za pobjedom ako ništa onda zbog tridesetak pripadnika BHF – a koju su ih zdušno bodrili svih 60 minuta.

Naravno, nakon što je zacrtani cilj ostvaren veæ pobjedom u Gora¾du trebalo je pru¾iti šansu igraèima s manjom minutu¾om, ali Grahovac, Harmandiæ, Èakiæ i društvo su uspješno parirali domaæinu samo u prvih dvadesetak minuta kada su imali vodstvo od tri gola (12:9) nakon èega da strmoglavog pada u igri. Do poluvremena veæ smo zaostajali 18:16, a u drugih 30 minuta naši rukometaši su izgledali kao razbijena vojska koja je u tom periodu uspjela postiæi samo devet golova.

Bilo kako bilo ovaj kvalifikacijski ciklus okonèan je s uspjehom i preostaje nam samo pripremiti se što bolje za pravi ispit koji æe uslijediti nakon što saznamo ime svog novog protivnika.

sportin.ba