I¹tuk: ''Moramo promjeniti ambijent oko reprezentacije''

ImageNogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat æe u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. u skupini 5 skupa sa Španjolskom, Turskom, Belgijom, Armenijom i Estonijom. Prije poèetka kvalifikacija …

morat æe bit jasnije mnogo toga æe oko reprezentacije BiH, dosta stvari mora se poslo¾iti. Komentar na aktualno stanje u reprezentaciji je dao Ivo Ištuk.

"Mijenjati treba puno stvari, kompletan ambijent oko reprezentacije, u našoj ligi, mnoge stvari trebaju biti daleko pozitivnije, pozitivniji naboj, bolja organizacija. Reprezentacija mora imati navijaèe, igraèe koji igraju srcem, da ima mnoge stvari koje nedostaju", ka¾e Muzuroviæev pomoænik i trener Èelika.

Ištuk smatra da je kvalifikacijska skupina jaka, ali se takva morala i oèekivati: "Znali smo da æe biti dvije jake reprezentacije, tu su Turci i Španjolci koji su sigurno ispred nas.

Meðutim, mislim da je bitnije napraviti ambijent, mnoge stvari u organizacijskom smislu da budemo ozbiljna reprezentacija (…). Tad bi mogli napraviti momèad koja bi mogla parirati Turcima, a Španjolci su sigurno favoriti broj jedan", zakljuèio je Ištuk.