EXKLUZIVNO: Parapsiholog predvidja Munibovu i Cirinu sudbinu

ImagePise u Express-u da je poznati parapsiholog iz BiH, g.din Mevludin Duvancic, medju mnogim predskazanjima za ovu godinu, nagovijestio i da ce se desiti dosta velike promjene sto se tice N/F S BiH. Naime, parapsiholog Duvanjcic predvidja da ce se Ciro Blazevic razboliti i radi zdravsvenih razloga nece zavrsiti zapoceti posao.

Ipak, nas je zaintrigirala druga tvrdnja parapsihologa u kojoj predvidja da ce Munib Usanovic i vecina osoba iz sadasnjeg saziva Saveza biti smijenjena, a sve radi mnogobrojnih afera.

Moramo naglasit da je g.din Duvanjcic dao dosta dobre, sada vec mozemo reci i tacne, prognoze za 2008. godinu jer su se obistinile sve stvari koje je predvidio.

Ovaj dio sto se tice Muniba i kriminalne bratije iz Saveza nas je uistinu obradovao, pa smo, cisto radi potvrde ovih navoda, upitali jednog hodzu Mujesira iz okoline Tesnja i babu Mandu iz okolne Karakaja da nam, takodje, daju neke naznake oko Muniba i kompanije. Odgovori su bili isti tj. Munib ce zavrsiti u zatvoru, a izdace i vecinu svojih prijatelja sa kojima je radio kriminalne talove.

Pa sta drugo covjek moze da pozeli Munibu i njegovim ahbabima nego da im se ispune ovogodisnaj predskazanja.

Express/BHPress