Baždarević: ” Želio bih dati šansu i mlađim igračima”

Na AFG Areni u St. Gallenu danas je održana press konferencija našeg tima uoči utakmice sa Španijom, a na pitanja novinara odgovarali su selektor Mehmed Baždarević i reprezentativac Ognjen Vranješ.

Baždarević kaže da je meč sa Španijom dobra prilika za naše igrače da pokažu šta znaju: „Važno nam je da odigramo dobro protiv ovako kvalitetnog protivnika. Trudićemo se da pokažemo da smo dostojan rival. Znamo da neće biti lako, ali daćemo sve od sebe. Želio bih dati šansu i mlađim igračima. Ovo je prava prilika, posebno za igrače iz Premijer lige, da se vidi koliko mogu da pruže.“

Vranješ igra u španskoj Primera ligi, te su se pitanja odnosila na to koliko poznaje njihove igrače i šta možemo očekivati:

„Sigurno da je Španija jedna od najboljih reprezentacija na svijetu. Moramo dati naš maksimum da odigramo što bolje. Oni se spremaju za Euro i imaju veliki izbor igrača. Tu je i jedan štoper iz mog kluba, ali mi treba da se skoncentrišemo na sebe“, rekao je defanzivac Sporting Gijona i naše reprezentacije.

Nakon press konferencije počeo je i oficijalni trening bh. tima pred sutrašnju utakmicu.

N/FS BIH