Otvoreno pismo reprezentaciji BIH

Navijački pozdrav za selektora Sušića, kapitena Emira Spahića i ostale reprezentativce.

Nakon odigrane prijateljske utakmice 5.marta protiv izabrane selekcije Egipta i nemilih dešavanja koja su se desila tokom i poslije navedene utakmice, Mi navijačka skupina BHFanaticos želimo da se ovim pismom obratimo vama Safete Sušiću, vama Emire Spahiću i svima vama ostalim članovima reprezentacije.

Želimo da vam iskažemo duboko nezadovoljstvo igrom i zalaganjem na terenu, a pogotovo odnosom prema reprezentaciji, reprezentativnom dresu i navijačima Bosne i Hercegovine.

Naša podrška reprezentaciji sa tribina nikada nije izostala, prelazimo hiljade kilometara da bi vas gledali i dali vam podršku, trošimo na hiljade i hiljade Eura, rizikujemo otkaze na poslu, ginemo vraćajući se kućama, a VI ? Kako nam to vraćate ?

Nezalaganjem, igrom bez volje, šetanjem po terenu, ispoljavanjem nekih svojih privatnih kaprica. DOKLE ?

Naša ljubav prema BIH, prema reprezentaciji nema granica i nikada se neće ugasiti, ali naše strpljenje i naša tolerancija imaju svoje granice.

Zato dobro pripazite da ne izgubite OBRAZ i ne izgubite PONOS. Pripazite da ne pređete granicu i pređete na drugu stranu.

Onaj i Oni koji to urade, koji uprljaju OBRAZ i PONOS reprezentacije BIH za Nas će biti izgubljeni i nepoželjni u reprezentaciji BIH. Biće proglašeni kao PERSONA NON GRATA.
Bez obzira ko su i kako se zovu, bez obzira na njihovu vrijednost.
Jer NIKO od vas nije vrijedniji od državnog dresa, državnog grba i reprezentacije BIH.

 

SEMPER FIDELIS

BHFanaticos