Drugi o nama

altKao neki dobar novogodišnji poklon na našu adresu je došao jedan kratki mail naše sugrađanke (Amele) iz Tuzle koja je vidjela i prepoznala zalaganje momaka i djevojaka okupljenih u BHF-u koji stalno rade na tome da sve sportske aktivnosti koje imaju prefiks Bosna i Hercegovina budu ponosno prezentovane u cijelom svijetu i na svakom koraku.

Mi se nadamo da će u budućnosti što više ljudi prepoznati naš rad i uključiti se u BHF kako bi zajedno predstavili našu zemlju na najbolji način.

U nastavku Vam prenosimo mail u cijelosti:

Dragi prijatelji, imam 38 godina, majka sam 2 djece. Želim biti i zvanično član fanaticosa iako sam u srcu vatreni navijač i rodoljub. Divim se svemu što radite na tribinama, ulicama, jedino na ovaj način, nama roditeljima još ostaje da njegujemo ponos i ljubav prema BIH kod naše djece.

Profesor sam u srednjoj školi i vidim koliko dobra je donijela posljednja faza takmičenja pogotovo što se uvelo jako puno reda u navijanje i organizovanje utakmica.

Voljela bih i molila da me uputite dalje u članstvo i uslove. Napominjem da bih učlanila i sina od 12 godina, a kćerkicu neki drugi put (9 god.)

Pozzz

BHF PRESS