KODEKS PONAŠANJA ZA REVANŠ UTAKMICU U LISABONU

de luz

90 minuta Zenice je gotovo…

Znamo već sada da će Estádio da Luz ponovo biti onakav kao i prije dvije godine tj. prekriven u plavo–žute boje i iz tog razloga pozivamo naše članove i sve navijače koji će toga dana biti u Lisabonu da nam se pridruže na trgu ROSSARIO (kao i prošli put) od 15 sati i da se zajednički pripremimo za odlučujuću utakmicu baraža. Put stadiona krenut ćemo u korteu. Korteo (vrijeme polaska ćemo dogovoriti na licu mjesta) prema stadionu ću voditi ja (vođa BHF-a) i da ne bi pravili greške iz prošlosti, ja ću informisati ostalu ekipu koja će brinuti o što boljoj organizaciji. Ime BHF-a se već pročulo ulicama Lisabona a sada ćemo to i potvrditi.

Svim navijačima je dozvoljeno stati u naše redove. Svi navijači imaju pravo SAMO van kortea snimati i slikati. Slikanje iz kortea nije poželjno. Sav materijal će se naći u našoj galeriji na web site-u (www.bhfanaticos.com).

Stanite i budite kao jedan. Napunimo naša bosanskohercegovačka srca sa još više ponosa kojeg nosimo sa sobom i budimo tog dana pobjednici izvan terena i na tribini a za teren će se pobrinuti zlatni ljiljani.

Naš stav koji imamo prema pirotehnici i ostalim zapaljivim sredstvima ostaje aktuelan i na ovoj utakmici, a to znači da je STROGO ZABRANJENO  na našoj tribini paliti baklje, topovske udare, petarde i ostala pirotehnička sredstva. Molim vas uputite ove poruke svim navijačima na trgu ROSSARIO jer neće biti pardona i opraštanja. Sve je ovo iz jednog razloga, a svi znate da je taj razlog USPJEH REPREZENTACIJE.

Za tribinu ćemo se pobrinuti – Ja kao vođa BHF-a i sa moje lijeve i desne strane Keno i Donny. Kao i u prošle tri utakmice pa tako i ovoj nećemo koristiti novi materijal tj. nove pjesme nego ćemo podizati tribinu do zadnjeg izdaha uz stare svima poznate pjesme. Ne štedite grla i dlanove jer svi znamo da je odluka u Lisabonu.

Molimo sve, a kao prvo naše članove, da po ko zna koji put ime BHFanaticos predstave svijetu navijača u najboljem izdanju.

SRCEM DO POBJEDE!

ZA BHF, ISPRED BHF-a i za prijatelje

Vođa BHFanaticos-a
Beretka