Ivan Lendrić razmišlja da igra za BiH

Ivan Lendriæ, i junior Hajduka na posudbi u Zrinjskom najavio je moguænost da u bliskoj buduænosti zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine

 Image

Ivan Lendriæ, i junior Hajduka na posudbi u Zrinjskom najavio je moguænost da u bliskoj buduænosti zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

”Zabio sam dva gola u tri kola i sada se oko mene u Bosni digla velika prašina. Svi me pote¾u za rukav, tra¾e intervjue, a pojavila se u medijima i opcija da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine – kazao Lendriæ za Slobodnu Dalmaciju i dodao da je veæ dobio punudu da igra za BiH. 

”Nemam razloga srljati. Nisam još odluèio – kazao je Lendriæ.

Trenutno mladi igraè Hajduka na posudbi u Zrinjskome ima samo hrvatsku putovnicu, no ukoliko po¾eli, lako æe u putnom dokumentu imati i grb BiH.

”Selektor Dra¾en Ladiæ me nikad nije zvao, a Ivica Grnja samo tri ili èetiri puta, a kada su na red došle kvalifikacije na mene više nije raèunao. Ne znam zašto. Bio sam i najbolji strijelac lige, a i najbolji igraè po “Sportskim novostima”. Jasno je da sam razoèaran, ali više sam time razbijao glavu u mlaðim danima. Sada sam se nekako pomirio s time”, izjavio je Lendriæ.

(SCsport)