BHF ON TOUR: BOSANSKA KRUPA (U-19) BIH:SLOVENIJA(3:1)

Dana 21.04. u Bosanskoj Krupi pred oko 4.000 gledalaca odr¾ana je prijateljska utakmica izmeðu reprezentacija BiH i Slovenije do 19 godina, utakmica je igrana povodom obilje¾avanja godišnjice oslobaðanja Bosanske Krupe.

Kako ni jedna tekma naše reprezentacije ne prolazi bez prisustva BHF-a, ovu utakmicu je odradila ekipa iz Bosanske Krajine uz dozvolu voðe BHFANATICOS-a .

Okupljanje je najavljeno u 15:30 na gradskom trgu u Bosanskoj Krupi. Ekipa BHF-a se nakon dogovora uputila prema spomen obilje¾ju prvoj ¾rtvi u Bosanskoj Krupi u minulom ratu, da polo¾i cvijeæe, prouèi Fatihu i oda poèast svim ¾rtvama proteklog rata.

 Image

 Image

Image

 Image

Nakon toga forcanje do stadiona gdje nas veæ polu pune tribine doèekuju sa aplauzom, slijedi postavljanje transova i formiranje kopa. Prije poèetka tekme uputili smo par pjesama protiv saveza da se vidi da i oni nisu zaboravljeni.

 Image

Nakon toga slijedi himna i stadionom odjekuje JEDNA SI JEDINA …I forcanje cijelo prvo poluvrijeme.. Poèetkom drugog poluvremena jos jednom je otpjevana JEDNA SI JEDINA i forcanje je nastavljeno bez prestanka do kraja tekme.Ovdje se zahvaljujemo i ostalom narodu na tribini koji su nas podr¾avali cijelu tekmu, pa èak i u skandiranju SAVEZ NAPOLJE…

Image
Image

Na kraju tekme slijedi slavlje pobjede sa nasim nadama i skandiranje SAVEZ NAPOLJE….
Ovim se i završava ovaj tour i zavaljujemo svim onima koji su došli i podr¾ali našu mladu repku jer na mladima svijet ostaje.

Image

BILO KUDA BHF SVUDA

SAVEZ NAPOLJE