DRUGI PUT U MJESEC DANA DOKAZUJETE DA STE NESPOSOBNI!!!

ImageBHFpress je prvi otkrio još jednu blama¾u (ovo je dosta blaga rijeè) od strane èelnika N/F S BiH. Naime, u ranim jutarnjim satima dobili smo izjavu našeg saradnika i èlana iz Njemaèke koji je pokušao kupiti ulaznice za prijateljski meè Poljska – BiH, da isti neæe biti odr¾an.

Ovaj info smo objavili  na stranici, ali i obavjestili pojedine portale i BH novinare koji su vijest preuzeli i objavili bez navodjenja glavnog izvora a to je BHF Press.

Oèito je da predsjedništvo saveza, posebno nesposobni Dominkoviæ, kao i za korupciju optu¾eni Ušanoviæ trebaju POD HITNO dati moralne ostavke radi ovog do sad NEVIÐENOG blama!

Ovo je sramota, da se u samo jednom mjesecu kompletna javnost vara i pravi ludom i da se otkazuju «dogovorene"  utakmice. Da li je ovo namjerno? Mi mislimo da iza ovoga stoji jedan slo¾an lobi koji je izgubio svoje pozicije dolaskom Mehe Kodre i uvoðenjem reda na teren i u svlaèionici. Zato, gospodo draga, ukoliko ne odete sa svojih funkcija, sljedeci put baklje neæe letjeti na teren, nego u vaše lo¾e.

DOSTA NAM JE VIŠE.

 

BHF Press