Saopštenje BHFanaticos-a

Image 

 

U zadnje vrijeme i na raznim press konferencijama se moglo cuti da su najveci problem utakmice u Estoniji navijaci Bosne i Hercegovine! Da „ne do Bog“ ako se cuje glas njihov ili zapale „petardu“ sve ode „niz brdo“ i „okliznu“ nam se Afrika!

Fino su to Ciro i Munib uz „sljivu i prasetinu“ skontali, napadnimo one koji sve daju za svoju repku, njih optuzi za moguce posljedice, pricaj kako si se cuo s nekim predstavnicima navijaca i kako su ti obecali da „nece nista uradit“ i onda trazi najboljeg kupca za rezultat u Estoniji!! Ako neko „kupi“ onda baci neki „Munjin“ levat „petardu“ i eto ti frke:navijaci su krivi!

Ako ne kupi onda se pojave pred kamerama i objasne kako su opet ponovo uspjeli i smirili situaciju i eto nas u barazu.Posto ne vjerujemo da mogu kupiti igrace!!

Hvala Ciri, hvala Munibu, cestitke. Kako vodite i narod i javnost za nos.

BHFanaticos nije nikad i nece nikad nasjesti na ove price, lopovluk koji se godinama dogadja u Savezu BiH, dozivljava kulminaciju pred ovako vaznu tekmu za sve nas. Godinama su krali malo para sto je bilo, godinama su uzimali reket na igranje u repki a sad su namirisali velike pare. I sad prebacuju krivicu na navijace.

BHFanaticos nece nikad prihvatiti “primirje” sa lopovima, nikad nece voditi pregovore o dobrobiti nase repke, jer dok su oni tu ne moze biti dobrobiti oko repke. Oni ce sve napore nasih igraca i navijaca prodati za “saku eura”! Njima je vazno da imaju za “rakije i prasetine” a ostalo ce narod preboljeti. Zaliti za sansama, optuzivati se medjusobno jer je ipak neki “Munjin levat” bacio petardu u Talinu!!

BHF je davno rekao:necemo preko ledja nasih igraca,momaka koji daju sve da BiH pridje na korak do SP, preko njih necemo voditi rat sa gamadi iz Savezaa!

Ali nek Munja i njegovi znaju:dok igdje na ovom svjetu stoji BHF oni nece mirno spavati!!

Mi smo spremni za dogovore i pregovore sa Savezom BiH i trenerom repke BiH, ali onda kad u Savezu budu sjedili strucnjaci fudbala, ljudi koji BiH vide kao svoju domovinu. Kada trener BiH bude Meho Kodro, menadzer Elvir Bolic! S njima cemo pricati kako da napravimo atmosferu na stadionu, kako da s tribina pomognemo nasim momcima u pobjedama za nasu BiH!!

S kim su oni pregovarali ne znamo, s kim se dogovarali ne interesuje nas, posle “sljive I prasetine” se mozda vidi I cuje bolje.. Nama svejedno.. Mi volimo,bodrimo I borimo se za nasu JEDNU JEDINU!!

 

 

Vodja BHFanaticos

Sefalija Mujdanovic