Posljednji pozdrav Vernesu, Belaj Boys Beè

Image

Dana 8.11.2007 tragicno na Ahiret je preselio nas brat Vernes u 21. godini zivota! Bio je dio nas, dio raje koja se uvijek druzila zajedno, bio je pravi momak, momak s kim smo uvijek vrlo rado sjedili, dernecili jednom rijecju bio je pravi BOSNJO!

Momak kojeg je svako ko ga je poznavao volio i koji nikad, ali bas nikad nikome nije naudio!Vjecno ce biti dio nas, vjecno cemo pamtiti njegov osmjeh, njegov fini karakter i sve ono sto je krasilo naseg Vernesa! Tesko je u ovim trenutcima napisati bilo sto sto bi opisalo lik ovog momka jer svi smo potreseni preranom smrcu naseg clana i prijatelja, ali ovo nas mora ucvrstiti da budmo sto jaci i sto bolji u buducnosti, da postujemo jedni druge jer tek sada kada Vernesa nema zalimo svi za njim i dali bi sva bogastva ovog svijeta kako bi ga mogli vratiti!

Medjutim, putevi sudbine su takvi, "Svi smo Allahovi i njemu se vracamo!", tako da nas prerana smrt naseg brata ne smije obezhrabriti.

Najmanje sto mozemo da uradimo jeste da organizujemo u subotu posljednji navijacki pozdrav za naseg druga sa tribinne, na utakmici Ottakring-BIH SV. S toga pozivamo sve one koji zele biti dio ovoga da nam se pridruze!

Neka ti Allah dz.s. oprosti grijehe, uvede te u Dzennet a tvojoj porodici i nama podari sabur i cvrst iman.

Uvijek si bio i ostat ces dio nas- BELAJ BOYS BEC

(preuzeto sa  www.belajboys.com)

 

 Rahmet tvojoj mladoj dusi Vernese a porodici iskreno saucesce.

 BHFanaticos