Idemo ludo, idemo jako: Prvi dan

Krećemo dakle redom i početak našeg putovanja je počeo iz Sarajeva prema Istanbulu avio linijom. 

Nakon šest sati čekanja u Istanbulu putovanje smo nastavili prema Dohi glavnom gradu Katara. Nakon dolaska u Dohu dočekani smo od našeg ambasadora BiH i Mirze Muzurovića. Naravno toplo smo primljeni i bili smo prijatno iznenađeni ovim gestom. 

 
 
Naše putovanje smo nastavili prema hotelu sa Autobusima koji su bili organizirani . Hotel je ogroman i posjeduje možda i previše soba. Možda je to i malo negativno jer smo razbacani po hotelu pojedinačno, ali to ne treba predstavljati nikakav problem jer je hotel za čistih deset.
 

Naravno poslije inspekcije smještaja uputili smo se u obilazak grada. Doha je lijep i moderan grad. Sve je u znaku svjetskog prvenstva gdje god se okreneš tu su reklame koje nitko ne može promašiti. Volonteri koji rade da bi pomogli su pomalo zbunjeni i izgubljeni jer imaju posla preko glave.
 
Nije ni čudo jer Katar želi da se predstavi u najljepšem svijetlu i imamo utisak da će im to i poći za rukom. Većinu ljudi nalazimo po tržnom centrima dok su ulice pune samo sa autima. Što se dvorana tiče one su spremne i na svakom koraku se vidi da se stvarno i ozbiljno u sport ulaže. 
 
Na svakom koraku su stranci, a nije ni čudo jer od milion stanovnika je svega 300 000 domaćih!
 
Toliko za prvi dan… Veliko hvala selektoru Markoviću i direktoru Muzuroviću koji su super raspoloženja. Naravno hvala i našem ambasadoru. 
 
P.S. Igrače nismo vidjeli, ali to uskoro obavljamo. Jedino nam je rečeno da su momci super raspoloženja 
 
BHF PRESS