BHF demanti na pisanje "AVAZA"

Image
U prethodnom broju “Avazu” je (ne) namjerno izasao clanak u kojem se navodi da ce navodno nama, BHFanaticosima, biti obezbjedjeno 500 ulaznica od ovog shugavog, usljivog i kriminalnog N/FSBiH.

Ovom prilikom zelimo sve nase clanove, kao i ostale Bosance i Hercegovce, a pogotovo pojedine novinare, obavjestiti da BHFanaticosi
imaju svoj stav prema ovom i ovakvom Savezu i nema sanse da pod bilo kakvim uslovima (direktnio ili indirektno) komunicirali sa njima.

Znaci, dokle god je ova garnitura kriminalca u Savezu mi, BHF, cemo se sami snalaziti i za karte, i za putovanja, i za vize i za sve ostalo.

Predstavnik BHF Holandija je E. Mehinovic Beretka a ne Mersid Ribic.
Jos jednom zahtjevamo od svih medija da prije objavljivanja informacija vezanih za BHF kontaktiraju  nase zvanicne i odgovorne osobe tj. vodju BHFanaticosa Sefaliju Mujdanovica i predstavnik BHF BiH Nizara Al Tinawi, cije kontakte imate.

Sto se tice pomenute kvalifikacijske utakmice u Genku, BHF ce kao i ranije SAM obezbjediti ulaznice tako da sve karte koje kriminalci iz Saveza imaju na raspolaganju slobodno mogu, ako hoce, zapaliti, pokloniti, preprodati ili raditi sto im volja.

Vidimo se u Belgiji.

BHF Press