Dobro došli na podstranicu BHF regije Njemačka

 

Dobrodošli na stranice regije Njemačka. Ovdje imate priliku dobiti vaše informacije vezane za našu regiju.

BHF Njemačka je dio najveće bosanskohercegovačke navijačke skupine, čiji je cilj podrška reprezentacijama Bosne i Hercegovine, neovisno od vrste sporta. Ujedinjujemo navijače naše jedine domovine u cijeloj Njemačkoj i organiziramo njihove posjete utakmicama u Evropi i šire.

 

Generalno pravilo je da svaka osoba može postati član BHF-a ako se osjeća kao navijač Bosne i Hercegovine, te prihvata program, načela i statut naše navijačke skupine. Svaka regija zadržava pravo verifikacije prije nego što osoba postane punopravan član, sa svim privilegijama koje uz to idu. Još jedan bitan preduslov je uplaćivanje godišnje članarine nakon čega osoba dobija status BHFanatic ili BHFemale, ovisno o spolu.

BHFanatici i BHFemale imaju pristup zatvorenom dijelu foruma koji nije vidljiv simpatizerima i registrovanim korisnicima, cijene artikala iz BHF Shopa su mnogo povoljnije za članove isto kao i cijene prijevoza pri organiziranim putovanjima. To su samo neke od privilegija za članove BHF Njemačka.

Da biste postali punopravan član potrebno je da izvršite uplatu članarine. Detaljnije informacije o učlanjivanju kao i o naručivanju artikala iz BHF Shopa možete dobiti nakon što se obratite na sljedeću e-mail adresu: [email protected]