N/FSBiH jad i èemer…

ImageJoš par dana je ostalo do naredne sjedniceu NFSBiH gdje bi trebalo da se izabere novi selektori.

Kao što smo najavili u našem zadnjem saopštenju da  su se Dominkoviæ i Pašaliæ ujedinili i da po svaku cijenu ¾ele Cicu Kranjèara za novog selektora.Èak se prièa da su zajedno putovali u Zegreb kako bi obavili razgovor. Ukoliko dodje Kranjèar za selektora,  jedan dio troškova bi snosila Hrvatska firma Agrokor.

Èeko lupeta i prièa kako bi volio vidjeti Osima (mladjeg) i Sušiæa,mada ni jedan od njih nije ušao u u¾i krug. Da li je ovim potezom htio da probere simpatije glavnog grada ili nešto drugo?Ma ko æe ga više znati.

Šta li je sa onim bjednikom Sulejmanom, imali on svog favorit? 

Ono što BHF saznaje jeste, da se Meho Kodro povukao iz ove utrke, razlog je sasvim jednostavan, neozbiljnost èlanova predsjedništva, razno raznih lobija i namještaljki.

Iz nezvaniènih informacija saznajemo da je Vlatku Glavašu obeæana selektorska pozicija U21 od strane njegovog kafanskog druga Ušanoviæa i Dominkoviæa, dok njegova prijava za selektora A selekcije bila bi samo radi formalnosti . Ukoliko dodje Cico za selektora A selekcije,  Glavašu ne preostaje veæ da se opet nekada u buduænosti ponovo kandiduje za selektora nekih od slekecija a isto tako i obrnuto.

Ono što znamo iz  pouzdanih izvora jesta da ukoliko se potvrdi umješanost  debelog Pašaliæa u izbor novog selektora, povratak potpisnika  se neæe desiti.

 

BHFpress