Koliki su izgledi da BIH postane svjetski nogometni prvak?

ImageEngleske kladionice baš i ne vjeruju kako bi BIH mogla 2010. godine postati svjetski nogometni prvak, jer je kvota na takve oklade 1:1000. Dapaèe, našoj reprezentaciji daju vrlo male izglede i po pitanju samog plasmana na SP-o

Èim je obavljen ¾drijeb kvalifikacijskih Skupina za plasman na Svjetsko nogometno prvenstvo 2010. godine engleske kladionice su izbacile kvote za prolaz na smotru najboljih reprezentacija svijeta.

Bosna i Hercegovina je daleko od statusa favorita, èak toliko daleko da se na jednu ulo¾enu funtu u sluèaju osvajanja naslova svjetskog prvaka mo¾e zaraditi 1.000 funti. Pa, eto, tko vjeruje u Muzuroviæevu momèad neka uplati koju funtu i mo¾e ¾ivjeti u nadi kako æe u ljeto 2010. godine postati bogataš.

Zapravo, naša reprezentacija je daleko i od uloge favorita u svojoj kvalifikacijskoj Skupini, jer bi sam plasman na Svjetsko prvenstvo za svaku ulo¾enu donio dobitak od 12 funti.

S druge pak strane ukoliko vjerujete u plasman Španjolaca morate ulo¾iti èak 10 funti kako bi ste inkasirali 12 funti za njihov plasman na Mundijal. Kvota na plasman Turske iznosi 2.10, a Belgije 6.00.

pincom.info