Mladi opet bez Pjaniæa

ImageMlada reprezentacija BiH nalazi se na Ilid¾i u hotelu Hollywood gdje æe boraviti do èetvrtka kada putuju za Wels gdje æe odigrati susret za kvalifikacije na EP u Švedskoj 2009. godine. Poslije Welsa naša mlada reprezentacija putuje na Maltu, a za bh. nade to æe biti èetvrti uzastopni susret u gostima.

"Ovo je van svake pameti, mislim da se ovo prvi put dešava u fudbalu da neki tim èetiri puta gostuje bez prekida, ipak se nadam osvajanju 3 boda iz ova dva susreta, a sve iznad bi bilo odlièno , kazao je Nikiæ.

Svi pozvani igraèi su se odazvali, a jedino problema s povredom ima Matijas Pejiæ koji neæe putovati na Wels. Prije odlaska igraèi æe odraditi još jedan trening, zatim æe biti gosti na utakmici izmedju Slavije i Zrinjskog sutra u Lukavici, a u èetvrtak prije podne putuju.

"Papiri koji su porebni za Pjaniæev pasoš su predani i mi èekamo, ovo stanje u dr¾avi dodatno usporava proceduru, Pjaniæ je sa nama trenira ali neæe putovati na Wels, jer pasoš sigurno neæe biti gotov, èekat æe u Sarajevu, te ako bude sredjen do susreta protiv Malte doputovat æe direktno na Maltu" kazao je Nikiæ za kraj.