Odbojkaši poraženi u Beču

Image

Muška odbojkaška reprezentacija BiH je pora¾ena u prvom susretu kvalifikacijskog turnira za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Italiji.

Na turniru u Beèu Austrija je slavila 3:0 po setovima 25:21, 25:21, 25:22. Utakmica je odigrana Budocenteru u Beèu pred 1500 gledalaca od èega su polovinu predstavljali navijaèi reprezentacije BiH. Meè je trajao 83 minute a naši odbojaši su uz malo sreæe i koncetracije mogli ostvariti i bolji rezultat.

Reprezentacija BiH je imala velikih problema sa blokom odnosno servisom, a najviše problema su stvarali Gerald Reiser odbojkaš aon hotVolleysa odnosno njegov saigraè iz ekipe aon hotVolleysa Philip Schneider koji su osvojili po 17 poena.

U reprezentaciji BiH, vrlo dobru partiju je pru¾io Samir Salihoviæ koji je izborio 14 poena, dok je internacionalac Armin Mustedanoviæ, igraè Cannesa osvojio 11 poena. U nastavku turnira, BiH æe od 16 sati i 45 minuta igrati protiv Maðarske.Maðari su nakon dva sata i 14 minuta igre pora¾eni od Rumunije 2:3.

Austrija:Kroiss, Schneider, Wohlfahrtstätter, Gavan, Laure, Laimer, Mellitzer, Guttmann, Hirczy, Reiser, Weber, Müllner. Selektor: Claudio Cuello

BiH: Tešiæ, Teodoroviæ, Milièeviæ, Mustedanoviæ, Bo¾iæ, Salihoviæ, Æuran, Haliloviæ, Blagojeviæ, Miæiæ,  Cvijanoviæ, Perišiæ, Selektor : Dalibor Steviæ

sportsport.ba