BHF Youth: BiH-Crna Gora

Image
 
 
Dana 19.11 odrzavala se prijateljska utakmica reprezentacije BiH i Crne Gore do 21 godinu. Utakmica se odrzala u Bugojnu pred nesto vishe od 3.000 gledalaca.
 
Kao sto je i poznato na utakmicu je dosao podmladak BHF-a "BHF YOUTH"

BHF-YOUTH je dobio dozvolu da ide na ovu tekmu od strane vodje BHFANATICOS-a Sefalije Mujdanovica. Zadatak BHF YOUTH-a je bio podrzi nase mlade momke, kao sto se moglo vidjeti zadatak je obavljen

 

Utakmica je pocela u 14:00 h vec oko 13:30 minuta dolazi grupa BHF-YOUTHA pjevajuci, postavljamo trans i onda formiramo kop nakon formiranja kopa pocinje lagano forcanje do pocetka tekme.
Tekma pocinje salovi su podignuti i stadionom se ori JEDNA SI JEDINA

Nakon intoniranja himni pocinje pravo forcanje i tako citavih 45 minuta.

Pocinje drugo poluvrijeme navijanje josh bolje nego u prvom poluvremnu, u 5-6 minuti drugog pluvremena pocinje paljenje baklji uz bakljadu se navija glasno hm.. mozda se culo i u mariboru.
Kada smo upalili baklje policija nas gleda cudno jel uz njihovu " potpunu organizaciju " koja je bila na vrhuncu kad uopste nijedan od navijaca nije pretresan tako da im se zahvaljujemo na suradnji.
Nastavlja se forcanje naravno ne bi bili "fer" kada bi zaboravili nase ugledne ljude iz NFSBIH-a tako da su pjesme upucene njima odjekivale sa tribine, na kraju utakmice dozivamo igrace sa skandiranjem " dodjite vamo dodjite vamo ".
 

Kada su dosli pozdravili smo se a pjevano im je VI STE VI STE PONOS DRZAVE

Tako se zavrsava utakmica zahvaljujemo " Vandalima " iz bugojna na suradnji i navijanju za svoju JEDINU BIH.

BHF YOUTH

malo mladji – malo ludji

 

 Image

 

 

 Image

 

 

Image