Kosoricu, mozes ako hoces i u picku materinu…

ImageAleksandar Kosoriæ, je mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je izjavio u medijima preko Drine da bi volio zaigrati za Srbiju, odbnosno da mu je to san.
Zbog ovakve izjave bi te vjerovatno trebali sankcionisati ovi shupci i kriminalci iz N/F S BiH, ali sa obzirom kako (ne)rade svoj posao sigurno da se to nece desiti, jer i tamo sjede ljudi slicnog mentalnog sklopa (kao Kosoric) koji takodje boli kurac za BiH i koji ne rade u interesu ove zemlje i njenog fudbala, odnosno rede sve da bi nas degradirali i unistili.

Ipak, mi cemo ti ovako od srca i iskreno poruciti:

IDI U PICKU MATERINU AKO HOCES!!!

Ne samo ti nego i svi oni koji eventualno ovako i slicno razmisljalju.

Bolje bi i za tebe i za BiH bilo da nikada nisi ni obukao sveti dres Bosne i Hercegovine. Pun nam je kurac takvih i slicnih shupaka koji su obukli dresove (ili ih zele obuci) drugih drzava. Pun nam je kurac svih onih koji su rodjeni, zivjeli ili jos zive u BiH, a ne smatraju i ne osjecaju je svojom. Dosta su se zanosila muda i dovodili igraci samo da bi se zadovoljio jebeni nacionalni kljuc, dok su u drugom planu bile kvalitete, zelja, motiv i patriotizam igraca. Vrijeme je da se radikalno promjeni odnos prema takvima.

Ne bi ni slucajno voljeli cuti da te nakon ovoga nego od ovih iz F/N S BiH moli da promjenis misljenje i da ostanes igrati za BiH. To bi im bio jos jedan u od mnogobrojnih katasrofalnih dokaza i pokazatelja njihovog (ne)rada

Takodje, smatramo da Srbija ima svojih vlastitih fudbalera i talenata koji su daleko bolji od tebe na poziciji na kojoj igras. Ipak, mi se iskreno nadamo da dobijes papire, da te pozovu i da odigras «pro forme» neku zvanicnu utakmicu za reprezentaciju Srbije, pa da te, kao mnoge do sada koji su imali mjesta i prostora da igraju za BiH ali su razmisljali isto kao ti, odbace i zauvijek posalju na «otpad» tj. u vjecite rezerve, bez mogucnosti da te ijedn ozbiljan menadzer vidi na nekom medjunarodnom reprezentativnom natjecanju, bez mogucnosti daljeg profesionalnog i svakog drugog profiliranaj i uspjeha. To bi bila ekstra usluga za sve nas, jer cemo na taj nacin dobiti upraznjeno mjesto za mlade fiudbaler istinske Bosance i Hercegovce koji zele, mogu, hoce i vole igrati za svoju domovinu.

 BHF Press