Sve je OK, ali propu¹tam Zenicu

ImageBh. reprezentativac Zlatan Bajramoviæ morao je biti podvrgnut operativnom zahvatu – vrlo neugodna povreda no¾nog palca odvojila je Bajramoviæa od terena proteklih mjesec dana, a pitanje je dokad æe njegov oporavak trajati.

“Doktor je bio zadovoljan poslije operacije. Sve je prošlo OK i sad slijedi oporavak i lagani povratak na teren. Sigurno me nema za utakmicu u Zenici. Poslije šest sedmica mirovanja, vidjet æemo što dalje. Nadam se da æe oporavak iæi dobro i da æu se ubrzo naæi na terenu. ®ao mi je što neæu igrati protiv Makedonije”, ka¾e Bajramoviæ.

Posljednju utakmicu bh. reprezentativac odigrao je još 15. decembra 2007. protiv Nürnberga (pobjeda 2:1), a ove sezone ukupno je nastupio u 17 utakmica. U Bundesligi ubilje¾io je 12 nastupa, a u Ligi prvaka pet.

Selektor BiH Meho Kodro danas æe krenuti na mini turneju po Italiji i Njemaèkoj, gdje æe se sastati i obaviti razgovore s nekolicinom sadašnjih i bivših reprezentativaca BiH.

“Èuo sam se s njim prije par dana. ®elim mu sreæu pri oporavku. Utakmica s Makedonijom nije va¾na za njega. Prioritet je da ozdravi i da se uspješno vrati na teren”, kazao je Kodro.

sportcentar.ba