Eh Èeko, Èeko…

ImageNegdje procitah da Bogdan Cheko poziva navijace na razgovor, lafo pomirenje, ovo ono. Cheko savezov adut za smirenje navijaca? Uozbiljimo se, to je isto kao kad bi navijaci kao svog predstavnika na tim pregovorima poslali nekog iz Sejtana. Ili, Boze sacuvaj, iz Komandosa..

Bogdan Cheko je clan uprave FK Slavija iz istocnog Sarajeva. Na sjednici skupstine NS-a dobio je 85% glasova. Malo nakon toga je povucena optuzba protiv Leotara i Slavije zbog namjestanja utakmice prije koje su igraci Leotara igrali iz 2 u 1 te da ce biti vise od 6 golova na tekmi (zavrseno pobjedom Leotara 4-3 nakon 2-3 na poluvremenu). Nema dokaza, kazu. Kladionice skocile na glavu nekoliko miliona maraka. Dzaba video-snimci uplacivanja igraca Leotara, dzaba ocigledan primjer pustanja treceg gola Leotara, dzaba.. Ma dzaba sve, u grad je ujahao novi serif i po njemu je sve regularno. Yippee-ki-yaeee…

Bogdan Cheko je predstavljen javnosti kao super pozitivan lik kojeg samo zanima dobro BeHa fudbala i koji nije politicki angazovan. Cim je imenovan uzeo sam ga "na zub" u ovom blogu jer "smrdila" mi je njegova pojava ni odakle. Sta je drug Cheko uspio napraviti u protekle tri sedmice?

1. Pokusao je postaviti tandem Odovic-Osim na klupu A-repke BiH putem novina bez da je kontaktirao sa njima dvojicom.
2. Slagao nam je svima da mu je Mateus pristao raditi za Muzurovu platu.
3. Slagao je da ga je sreo jer prema rijecima Mateusa, samo su ga zvali telefonski.

BHFanaticosi, cestitam!

Dobili ste jos jednog umnog invalida u NFS-u kojeg treba smjestiti iza resetaka dok jos nije kasno..

samofudbal.blog