Ahmet Pasalic se povlaci.. Na rezervne polozaje..

Image¤ Cico Kranjcar, "uposlenik" Ilje i Ahmeta. Ahmin igrac, pokusavaju ga dovesti da bi mogli nastaviti sa selektiranjem i reketiranjem igraca kroz nacionalne timove. Sad je opet do potpisnika pisma da kazu "DOSTA!", nemoj da im navijaci moraju zavoditi red jer onda to "get nasty".. Onako kao u Oslu na primjer..

¤ Noga Nikoli Nikicu. Koje iznenadjenje..

¤ Fuad Muzurovic i dalje trubi kako je taman poceo stvarati kostur tima i ovi ga iz saveza prekinuse. Boga mi Dajdza, kojim si ga tempom poceo stvarati, ni ja ne bih dozivio da vidim taj tvoj gotovi produkt a kamoli ti sa tako losom "pumpicom"..

¤ Stevo Nikolic iz Modrice u Freiburg. Slijedeca stanica je… Cukaricki mozda?

¤ Sanel Jahic u Aris kod Bajevica. Na kraju sezone Bajevic po ko zna koji put ide u AEK a Jahic po ko zna koji put nazad u Zelju? Kvota na ovo je jedva dva puta ulog..

¤ Sulejman Smajic u Anderlechtu. Ugovor na pola godine. Ako zadovolji, bice jos. Belgijanci ne zele da prave greske kao sto su neki timovi iz Turkse, Grcke i Bugarske radili kada su potpisivali ugovore na tri-cetiri godine sa nasim igracima koji su im, odma' nakon isplate "na ruke", pocinjali glumiti zvijezde i u najgorim slucajevima (Obuca u Bugarskoj) ne dolaziti na treninge..

¤ Bas me zanima gdje ce Semir Stilic. Decko je potencijal, rijetka vrsta..

¤ Liverpool – Inter. Schalke – Porto. Parovi 16-ine finala Lige prvaka. Fakat je sreca pocesto na strani slabih..

¤ Zlatan Muslimovic ponovo povrijedjen. Ili je to konzervirao formu za tekme sa Japanom pa se cuva?

¤ Ne podnosim Mirka Slomku. Pravi je kreten..

¤ Nikolic i Jahic odlaze u najgorem mogucem momentu. Ako dodje "Ahmin covjek(?)" Cico na mjesto selektora a oni su vec u inostranstvu, nece ih biti ni na sirem spisku reprezentativaca..

http://samofudbal.blog.ba/